Mill Hill

Wrap around rear and side extension to a detached home in Mill Hill, London. The 21st century property was a contemporary development to which the extension improved integration of use and circulation between Kitchen, Dining and Living Rooms, and provided much needed transparency towards the terrace and garden. The copper cladding to both external and internal walls will continue to mellow and change colour as the metal oxidises, providing a striking appearance that marks the passing of time. Extensive glazing and large sliding doors, with a level transition between inside and outside, merge spaces and admit generous natural light.

Services for this project were provided by ourselves as ArchitectYourHome Camden. Further information on AYH can be found at:

www.architect-yourhome.com

 

Photography by Martina O’Shea¬† – www.martinaoh.com

Location

  • London

Gross Area

  • 90 sqm

Key Services

  • Full Architectural Services